Vind NUKAAKAS KABALE – en spændingsroman om jagten på Grønlands råstoffer

Vind NUKAAKAS KABALE – en spændingsroman om jagten på Grønlands råstoffer

nukaa sortJagten på Grønlands råstoffer fascinerer utrolig mange danskere. Men hvorfor råstofjagten er SÅ interessant, at du ligefrem har valgt at bruge den til en spændingsroman, spurgte en journalist mig i går.

Svaret lyder sådan her:

1) Grønland står på kanten af et råstofboom, der har potentiale til at bringe landet fra fattigt til rigt. Det fylder grønlændere med håb og angst, og det skaber splid mellem Grønland og Danmark, for når nu vi har betalt bloktilskud i så mange år, har vi så ikke ret til en del af oliepengene? Der er altså STORE følelser på spil.

2) Oliebranchen – og resten af råstofindustrien – er det perfekte krimi-setting, fordi den branche indeholder ALT det grumme: Korruption, kriminalitet, magtkampe, milliarder og misundelse.

Kæd Grønland og råstofindustrien sammen, og du har et FANTASTISK udgangspunkt for en spændingsroman! (Du kan også læse mere om min fascination af det sorte guld her.)

Nå, og så til sagen: I kan nemlig vinde NUKAAKAS KABALE. Hver weekend frem til udgivelsen d. 1. november udlodder jeg et signeret eksemplar, og vinderen kan blive DIG!

Sådan gør du:

DEL mit link på Facebook – så er du med i den næstsidste konkurrence om NUKAAKAS KABALE. Den heldige vinder får et signeret eksemplar tilsendt FØR udgivelsen!

Så: DEL, DEL, DEL – og nyd så de allersidste dage af efterårsferien!

20. OKTOBER: KONKURRENCEN ER SLUT, OG DENNE WEEKENDES VINDER BLEV: CECILIA SCHMIDT GRODIN. TILLYKKE TIL DIG, CECILIA!

 

Del dette indlæg