Vind fribilletter til ZETLAND LIVE!

Vind fribilletter til ZETLAND LIVE!

NU har du chancen for en forrygende, fantastisk, fantasifuld og GRATIS aften i Det Kongelige Teater!

Jeg har nemlig fået lov at udlodde 2 FRIBILLETTER til Zetland LIVE d. 31. oktober kl. 20.

Zetland LIVE er en enestående aften i kulturens tegn – et fænomenalt sceneshow med indslag fra alle kulturlivets kringlede hjørner. Popmusikere, politikere, præster, krigskorrespondenter og koncertpianister optræder side om side i en herlig, hårdtslående cocktail. Med andre ord:

Hvis du, som jeg, har mange forkromede planer om at gå mere til koncert/foredrag/på museum, men bare ikke liiige får det gjort, er Zetland LIVE den perfekte ALL-IN-ONE aften for dig! Jeg har været høj bagefter, hver gang jeg har været til LIVE-shows.

Sidst var der endda en hulahop-danser, der gav den gas:

hulahop

FOTO: Kim Matthäi Leland

På programmet i Det Kongelige Teater d. 31. oktober er – blandt andre: Popstjernerne NIK og JAY (yay!), Bollywoodsangerinde ANITA LERCHE, jazzmusiker og hjerneforsker PETER VUUST, kulturkender KLAUS ROTHSTEIN, journalist RUNE SKYUM-NIELSEN, korleder MARGRETE ENEVOLD, kønsskribent ANDERS HAAHR RASMUSSEN og singersongwriter SCHULTZ & FOREVER. Og mig, sagde hunden. Jeg skal fortælle om den nådesløse jagt på Grønlands råstoffer. (Med mindre altså Nik eller Jay får problemer med halsen, så springer jeg nok ind som andenmand dér).

Sådan er du med i konkurrencen: Efterlad kommentar her på bloggen.

I morgen torsdag trækker jeg lod, og den heldige vinder får direkte besked. Jeg håber, at I vil være med, for jeg lover jer, at det bliver en FANTASTISK AFTEN!

PS: Der er cocktails efter showet!

17. OKTOBER: SÅ ER DEN HELDIGE VINDER UDTRUKKET, OG DET BLEV: THEIS ENGMAN. TILLYKKE TIL DIG, THEIS, OG RIGTIG GOD TUR I DET KONGELIGE!

 

Del dette indlæg

23 kommentarer

 1. Robert Arkir - oktober 16, 2013

  Lyder spændende Helle. Det arrangement vil jeg bestemt overveje.

  • Helle Vincentz - oktober 16, 2013

   Det kan jeg godt forstå, Robert, de har stablet noget helt særligt på benene, de Zetlændere!

 2. Barbara Bertelsen - oktober 16, 2013

  Lyder helt igennem fantastisk – og ikke kun pga. udsigten til hårdtslående cocktails ;-)

 3. Stine - oktober 16, 2013

  Zetland er det sejeste koncept. Jeg vil vildt gerne ud af min barselsbobbel og en tur på Det Kongelige. :-)

 4. Annelene Larsen - oktober 16, 2013

  Synes svært godt om Zetland-arrangementer – og dette lyder også til at blive fremragende.

 5. Lasse - oktober 16, 2013

  Hej Helle

  Det der Nick og Jay: det er lige mig…

  Håber du har det godt!

  kh

  Lasse

 6. Charlotte - oktober 16, 2013

  Hvem vil ikke gerne en tur i det kongelige, og så endda krydret med Zetland! :-)

 7. Ole Anand - oktober 16, 2013

  Jeg stod af ved Nik&Jay, men stod på igen ved ‘damen der fortæller om vores f*-up forhold til Grønland’ :-) så jeg efterlader hermed en kommentar og deltager i konkurrencen om en billet til mig selv og forhåbentlig også min kære hustru, så vi kan fejre vores 6 måneder som ægtepar, i intet mindre end ‘Det Kongelige Teater!

 8. Jennifer - oktober 16, 2013

  Av, de billetter gider jeg da egentlig godt at vinde. Træk mig! :)

  (Og jeg lover at klappe vildt og voldsomt, hvis du hopper ind som erstatning for Nik eller Jay!)

  Venlig hilsen Jennifer

 9. Nina - oktober 16, 2013

  Kære Helle
  Jeg er kæmpe fan af alt Zetland rører ved, og jeg vil så gerne med til lige netop den her Zetland Live! Jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder :)
  De bedste hilsener fra
  Nina

 10. Lene Kjærstrup - oktober 16, 2013

  Vil rigtig gerne deltage, da jeg er spændt på at høre, hvilken inspiration din mors breve fra 70’erne har kunne bibringe din nye bog
  Glæder mig til udgivelsen!

 11. Rasmus - oktober 16, 2013

  Wupti hey – og hils i øvrigt Henrik :-)

 12. Kamilla Ane Petersen - oktober 16, 2013

  Jeg tænker at kultur er noget udtværet og ugennemskueligt.
  Som det akvarelmaleri der hænger på udstillingen uden mening.
  Det formes af dem, der deltager.
  Og brydes af de, der vil definere den.
  Den kan ikke styres, ikke holdes i snor og ikke piskes til tavshed.
  Ligger du låg på – koger den over.

  Pas på , kulturen bidder fra sig!
  … Og den smitter.

 13. Jette Bruun Eriksen - oktober 16, 2013

  Vi er friske her i Skælskør – (og håber på bedre held i lodtrækningen denne gang..) En vidunderlig buket af det hele – ønsker mig ikke mere – udover også at vinde en af dine bøger i kommende lodtrækninger :-) Hullahop her fra Jette

 14. Marc Brandt - oktober 16, 2013

  Skønt at der bliver udloddet billetter.

  Jeg har længe virkelig godt vil se Zetland Live, men jeg har ikke haft de fornødne penge til billetter til min kæreste og mig selv, da vi er studerende og også supergerne vil rejse lidt væk fra skolen og Danmark til januar :(

 15. Marianne - oktober 16, 2013

  Lyder som et fantastisk arrangement. Kunne godt tænke mig at deltage :-)

 16. Theis Engmann - oktober 16, 2013

  Pick me! Pick me!

  Me, me, me, me

 17. Katrin - oktober 16, 2013

  Super spændende program! Jeg har været meget nysgerrig på hvordan Zetland LIVE fungerer, siden jeg hørte om det første gang. Jeg håber meget at få en god undskyldning for at forlade specialet for en aften og opleve showet på det kongelige.

 18. Kristine Finderup - oktober 16, 2013

  Det lyder som en topskøn aften med mange spændende indslag – jeg er klart interesseret! :-)

 19. Marie Espersen - oktober 16, 2013

  Jeg vil gerne til Zetland Live
  For det lyder super seeeej
  Jeg kan ikke prale af at hedde Kaj
  Men du må alligevel ret gerne vælge mig

 20. Maria - oktober 16, 2013

  Wauw, det lyder vel nok som en gunstig cocktail. Vigtigt!

 21. Martha - oktober 16, 2013

  Jeg vælger ikke at have TV, for jeg vælger at møde livet live. Hvad kan være mere live end jeres magasin for fuld udblæsning?!!!
  Dét er sådan jeg vil bruge mine aftener. Bremen var en hyggelig forret, Det Kongelige Teater ville være en mindblowing hovedret!

 22. Louise - oktober 17, 2013

  Os mig, os mig!

Skriv en kommentar