Vind billetter til Bogforum!

Vind billetter til Bogforum!

Så er det endelig blevet tid til årets største BOGFEST – nemlig Bogforum i Bella Centret d. 8.-10. nov.

Læsere fra hele landet og et hav af både danske og udenlandske forfattere samles næste weekend blandt og om bøgerne – og jeg har TO FRIBILLETTER til arrangementet, som DU kan vinde!

bogforumJeg fortæller selv om NUKAAKAS KABALE og kampen om Grønlands råstoffer søndag. Det er kl. 17.20 “Under Uret”, hvor jeg bliver interviewet af Henrik Palle. Jeg glæder mig, og håber, at rigtig mange af jer har lyst til at komme og høre med!

Der er bogsignering efter interviewet – men jeg signerer også hjertens gerne NUKAAKAS KABALE på alle andre tidspunkter i løbet af weekenden. Så prik mig endelig på skulderen, hvis I møder mig derude og har lyst til at få en hilsen i jeres bog!

SÅDAN ER DU MED I KONKURRENCEN:

Efterlad en kommentar herunder. Så bliver du måske den HELDIGE VINDER af to billetter til Bogforum!

PS: JEG LUKKER KONKURRENCEN TIRSDAG D. 5/11 KL. 17!

 

Del dette indlæg