Taler ud i Børsen – om monstertrucks og rastløshed!

Taler ud i Børsen – om monstertrucks og rastløshed!

I dag er der et stort interview med mig i Børsen. Det er selvfølgelig i anledningen af, at NUKAAKAS KABALE udkommer i morgen, og jeg er rigtig glad for interviewet! Jeg synes journalisten, Marie, var super god (det er hende, jeg har skrevet om før), og fotografen har taget et billede, der rammer mig ret præcis.

Sådan her ser det hele ud:

børs opslag

Den eneste ting jeg lige må kommentere er billedteksten. Den ser sådan her ud:

børs billedtekst

Det, jeg sagde var, at jeg ville rejse FOR alt, hvad jeg har (altså penge). Ikke FRA. Bare lige så der ikke er nogen, der tror, at jeg er ved at stikke af hjemmefra!

Det er jeg ikke. Tværtimod. I dag og i morgen er nogle fantastiske dage, og jeg glæder mig HELT VILDT til at læse anmeldelser og se NUKAAKAS KABALE i boghandlerne i morgen. Hvilket minder mig om: Jeg bliver vildt glad for billeder af bogen, når I ser den i jeres lokale boghandler!

Nå – nu af sted til første punkt på dagen: Optagelse til Kulturen på TV2 NEWS. Og så videre ind og stå på den GIGANTISKE scene i Det Kongelige Teater. Det bliver en FANTASTISK dag!

Og jeg håber det samme for jeres :-)

Del dette indlæg