TADAAA!! The Eagle has landed!

TADAAA!! The Eagle has landed!

SE LIGE HVAD JEG STÅR MED HER:

nuka første

I går eftermiddags kom jeg nemlig ind på mit forlag. Jeg skulle mødes med min pressedame og sagde som så ofte før:

”Bare bogen snart kommer fra tryk.”

Hun plejer at nikke og smile en smule fraværende, mens hun tålmodigt svarer noget i retning af: Det gør den garanteret, Helle. Men ikke i går. Der svarede hun nemlig:

”Den står ude i receptionen.”

Vi benede derud og flåede en bog op af kassen, og siden jeg fik den i hånden, har jeg ikke sluppet den af syne. Jeg er SÅ glad for den. Jeg elsker forsiden – det hvide kors, de mørke vinduer, den flammende himmel, det hele, simpelthen. Og selvom jeg godt vidste, hvordan den ville komme til at se ud, er der bare noget HELT særligt over at holde sin trykte bog i hånden for første gang.

Lige nu kan det kun gå for langsomt med at blive d. 1. november. Nøj, hvor jeg GLÆDER mig til at dele den med jer alle sammen!

Del dette indlæg