Vind NUKAAKAS KABALE – kendt fra TV!

Vind NUKAAKAS KABALE – kendt fra TV!

Så er der kun FEM dage til NUKAAKAS KABALE udkommer! Jeg kan snart heller ikke vente mere: Jeg GLÆDER mig til at se min bog i boghandlerne, til at læse anmeldelserne, og – mest af alt – til at dele den med alle jer!

De sidste par dage har jeg drønet rundt i TV. (I kan læse om min deraf udsprungne tøjkrise!) Jagten på Grønlands råstoffer er lige nu uhyggelig aktuel. De danske aviser og TV-udsendelser er fyldt af konflikten om uran og kinesiske minearbejdere i Grønland.

Det er præcis det sprængstof, NUKAAKAS KABALE handler om! Her fortæller Lene Johansen om den på DR2:

lene johansen 3

Bogen er til salg i boghandlerne fra fredag d. 1. november, og jeg har de seneste fem weekender fejret optakten til udgivelsen med: WEEKENDKONKURRENCEN! Nu er det sidste gang inden udgivelsen, og dermed er det også SIDSTE CHANCE for at vinde et signeret eksemplar af NUKAAKAS KABALE!

Det eneste du skal gøre er det her:

DEL MIT LINK PÅ FACEBOOK.

Så er du med i konkurrencen!

RIGTIG GOD WEEKEND!

Og hvis du vil være HELT sikker på at få den på udgivelsesdagen, så husk at bede din lokale boghandler om at bestille den hjem – eller forudbestil den lige her.

 

D. 27. OKTOBER: KONKURRENCEN ER SLUT, OG WEEKENDENS VINDER ER: IDA GARSAAE! TILLYKKE TIL DIG, IDA, OG TUSIND TAK TIL ALLE JER ANDRE FOR AT VÆRE MED!

Del dette indlæg