PIRATEN indtager Frankrig!

I dag er en stor dag, for i dag udkommer DEN FILIPPINSKE PIRAT nemlig i Frankrig!

Franskmændene tog SÅ godt imod min første roman DEN AFRIKANSKE JOMFRU. Faktisk var de så glade for den, at de nominerede den som årets krimidebut i Frankrig, og nu HÅBER jeg bare, at de bliver ligeså begejstrede for “Le Pirate Philippin”!

Sådan her ser forsiden ud:

piratfransk

Desuden har mit franske forlag har lavet en super sej promotion video, som du kan se lige her.

Kvinden jeg kan takke for, at de franske læsere overhovedet kan læse bogen, er min fantastiske franske oversætter Catherine Renaud. Her er vi sammen på Bogforum forrige weekend, hvor hun – som altid – havde kulørt fransk slik med til mine børn. Det er altså en oversætter med overskud!

catherine

(PS: Hvis du ikke har læst den danske udgave endnu, så kan du både læse mere om den og bestille den lige her.)

Del dette indlæg