Jorden rundt på bogbillet

Jorden rundt på bogbillet

holland bog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg har lige sendt bogen her til Henrietta. Det har fået mig til at tænke på: 1) hvor international min verden er, og 2) hvor skønt jeg synes, det er!

Bogen er den hollandske udgave af DEN AFRIKANSKE JOMFRU, og Henrietta kan læse den, fordi hun fra Sydafrika (afrikaans minder om hollandsk). Det er imidlertid en del år siden, hun forlod Sydafrika. Hun er nemlig forsker på Stanford University og bor derfor i Californien.

Henrietta og jeg mødtes dog hverken i Sydafrika, Holland eller Californien. Det gjorde vi derimod i Italien, da vi begge var på yogaophold – hos den amerikanske underviser Laruga Glaser, der til daglig bor i Sverige!

En af dagene i Italien tjekkede jeg min mail i en pause mellem yogasessionerne. Der var kommet besked fra en canadier, der hedder Mylene. Mylene og jeg mødtes i Grønland sidste år, da jeg var deroppe og lave research til NUKAAKAS KABALE, og hun, der er fra den fransktalende del af Canada, skyndte sig hjem og bestilte DEN AFRIKANSKE JOMFRU fra mit franske forlag. Nu var hun atter tilbage i Nuuk og ville derfor høre, hvornår “min grønlandsbog” udkom og i øvrigt sende mig det her billede fra boghandleren i Nuuk:

grønland bog

 

Jeg bliver simpelthen så glad af at tænke på, at min bog kan nå så mange lande og så mange nationaliteter rundt. Det er som om, jeg er en lille smule med ude at rejse hver gang – og endda helt uden jetlag, malariapiller og kø til bagage check-in!

Så hvis I en dag har en af mine bøger med på rejse, må I meget gerne sende et billede hjem. Den slags bliver min indre globetrotter RIGTIG glad for :-)

 

 

Del dette indlæg