Hollywood: Here we come!

Hollywood: Here we come!

I dag har jeg været til møde med mine to agenter, og de havde en virkelig god nyhed med til mig:

En velrenommeret filmmand er særdeles interesseret i alle bøgerne i Kayser-trilogien – DEN AFRIKANSKE JOMFRU, DEN FILIPPINSKE PIRAT og NUKAAKAS KABALE – og efter jul går vi i gang med et arbejde, som forhåbentlig skal føre til, at mine bøger bliver til en succesfuld TV-serie. Jeg glæder mig meget til at fortælle jer mere om det, efterhånden som arbejdet skrider frem!

Ud over den gode nyhed var frokosten så fornøjelig, at jeg simpelthen ikke kunne løsrive mig, hvilket betød, at jeg kom for sent til min frisøraftale bagefter. Jeg kommer stort set aldrig for sent, og når jeg gør, kan jeg ikke lide det. Men i dag var det næsten en fornøjelse, for forsinkelsen betød, at jeg kunne sige den her sætning:

”Undskyld, men mødet med min agent trak ud.” (’Møde’ er bedre i en undskyldning end ’frokost’.)

Og jeg er sikker på, at det frisøren mente, da hun svarede ”ok, skal du klippes ligesom sidst?” i virkeligheden var ”hvor cool, at du har en agent!”

Når jeg taler om min agent, har jeg det nemlig, som om jeg er med i en Hollywood-film. Call my agent! You have the right to remain silent. See you in court, mister! Citaterne står nærmest i kø for at komme ud.

Resten af dagen har jeg så brugt på at fantasere om turen op og ned ad den røde løber, alt imens et andet Hollywood-citat har snurret i mit hoved:

And the Oscar goes to …

(Og jeg ved godt, at TV-serier får Emmy’er, men Oscar-citatet er bare liiige lidt mere Hollywood.)

red carpet

Del dette indlæg