Vildt gode anmeldelser og VILDT glad forfatter!

Vildt gode anmeldelser og VILDT glad forfatter!

Så kom den store dag ENDELIG! I dag bliver NUKAAKAS KABALE udgivet, anmeldelserne ruller ind, og de er GODE!! Jeg er simpelthen så pisseglad. Bogen betyder så meget for mig – både professionelt og personligt – og det er virkelig bare SÅ FEDT, at den bliver taget godt imod!

Her er et pluk fra de anmeldelser, der er kommet:

“En fantastisk spændingsroman. Så er du til spænding og politiske intriger – så SKAL du bare læse Nukaakas kabale. Det er absolut en af de bedste bøger jeg har læst i år.” (Krimihjerte)

“DAMN, den er god! Medrivende, spændende, hjerteforstyrrende, sørgelig og så talentfuldt og begavet skruet sammen.” (Bogliv – der giver 5 hjerter)

“Hold da op, hvor er den bare god. Jeg kunne ikke slippe Nukaakas kabale, da jeg først var gået i gang. Den er spændende, relevant og topaktuel nu med debatten om Grønlands uranaftale.” (Femina)

“En spændende, realistisk og højaktuel spændingsroman”. (Krimifan, der har givet NUKAAKAS KABALE ALLE FEM hjerter!)

Anmeldelserne gør mig SÅ glad, og hvis I også har lyst til at læse, hvad jeg nu endelig tør kalde en anmelderrost spændingsroman, så skynd jer ned i den lokale boghandler – eller bestil NUKAAKAS KABALE lige her!

Jeg håber, I alle sammen får en DEJLIG dag. Her kan I i hvert fald se, hvor glad jeg er lige nu:

glad

 

 

Del dette indlæg