Hey! Hun kan tale!

Hey! Hun kan tale!

Natten mellem torsdag og fredag stod jeg i en bar på Det Kongelige Teater og bestilte en meget stor drink, da en fremmed mand kom hen til mig. Han roste min optræden tidligere på aftenen og sagde så, at han syntes, det var ekstra sejt, jeg var så god på en scene, når nu jeg sikkert havde valgt forfattergerningen, fordi jeg var sådan en, der foretrak at holde mig for mig selv.

Altså.

Jeg ved godt, der er et billede af forfattere som nogle forsagte mus, der kryber langs panelerne og kun taler – og da meget lavt – ved sparsomt besøgte digtoplæsninger. Men vi er altså mange, der ikke er sådan!

Sidste uge var jeg gæst i DR2 Dagen, TV2 NEWS, Kulturen på NEWS, P1 Morgen og Børsen.børs opslag I går blev jeg interviewet om NUKAAKAS KABALE af Sjællands Tidende, i dag af Dagbladet Information og i morgen kommer Hendes Verden på besøg. I weekenden skal jeg på scenen til Bogforum.

Og ved I hvad?

Jeg synes, det hele er vildt sjovt!

Jeg elsker at få lov til at fortælle om arbejdet med NUKAAKAS KABALE, om hvorfor jeg synes kampen om Grønlands råstoffer er så spændende, og om hvad spændingsromaner kan, som anden litteratur ikke kan.

Selvfølgelig skal man kunne lide sit eget selskab, ellers er det nok svært at være forfatter. Men når man så har spenderet sit år i lønkammeret er det altså SKØNT at komme ud blandt levende mennesker og TALE. Derfor elsker jeg den her tid omkring udgivelsen!

Så nu er I advaret. Hvis I stiller mig spørgsmål om NUKAAKAS KABALE, så svarer jeg. Og hvis I spørger, om jeg kommer og holder foredrag, så siger jeg ja!

PS: Til manden i baren sagde jeg bare “tak”. Der er jo ingen grund til at ødelægge et godt kompliment.

Del dette indlæg