Et langt tilløb og … BAM!

Et langt tilløb og … BAM!

Før jeg blev forfatter, anede jeg ikke, at det var nogen særlig kunst at lave forsiden til en bog. En forside er en forside, hvor svært kan det være?

Svært, skulle det vise sig.

Til NUKAAKAS KABALE har vi haft MANGE forslag. Fra billeder af blå isbjerge til close-ups af mørklagte boretårne til blodige kvindehænder med lange, røde negle. Mange af dem var fine, men de ramte bare ikke lige dét. Gav ikke det stød i mellemgulvet, som sagde, at HER var forsiden.

Indtil denne her kom. Den er lavet af eyelab, og da jeg så den, vidste jeg, at HER var min forside. Farverne, stemningen, dybden i billedet, det hele sat sammen og … BAM! – så kom det stød i mellemgulvet, jeg havde gået og ventet på.

Jeg håber, at I også kan lide den!

Vincentz, Helle_Nukakas kabale_hft._final_300 dpi (1)

Del dette indlæg