Jeg er så spændt på … DET HELE!

Jeg er så spændt på … DET HELE!

Min verden EKSPLODERER de næste par dage! Sådan føles det i hvert fald. Der sker nemlig flere MEGET vilde ting:

I morgen skal jeg både på scenen i Zetland LIVE og interviewes til Kulturen på TV2NEWS.

I overmorgen udkommer NUKAAKAS KABALE.

Jeg er så spændt og glæder mig så meget til det hele, at jeg har svært ved at koncentrere mig om noget som helst andet!

En lille bitte smule nervøs er jeg også. Særligt for en af tingene, nemlig Zetland. Fordi jeg skal stå alene på scenen. Og tale. Uden noter. For 1300 mennesker! PÅ GAMLE SCENE I DET KGL TEATER!

Den ser sådan her ud:
gamle scene

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Normalt er jeg et af de heldige mennesker, der ikke bliver nervøs, når jeg skal tale i forsamlinger. Faktisk kan jeg ret godt lide det. Blodet ruller, og hjernen føles klar på en helt særlig måde.
Jeg har det på samme måde, når jeg skal i tv (bortset fra den obligatoriske tøjkrise!), for jeg ved efterhånden, at når jeg først sidder i stolen, og kameraerne ruller, kommer det til at gå fint.
Men, som vi alle ved, ingen regler uden undtagelser. Zetland LIVE er min undtagelse.

Der er bare noget over at skulle stå på Det Kongelige Teaters største scene, som er så vildt, at min hjerne næsten ikke kan rumme det!

Nervøsiteten fik et nøk mere, da Lea fra Zetland ringede. Hun er heller ikke typen, der bliver nervøs. Så da hun sagde: “Du må hellere komme og besøge scenen på forhånd, så du har prøvet at stå på den. Den er stor. (Sigende pause.) Seriøst, Helle, den er VIRKELIG stor”, og derefter tav i mange sekunder, vidste jeg, at det her bliver en vild oplevelse.

Kender I det – at man på samme tid er nervøs for noget og samtidig glæder sig helt vildt til det?

Fredag er jeg også afsindig spændt på. Udgivelsen af NUKAAKAS KABALE er noget jeg har ventet på i LANG tid, og nu er det endelig nu. At bogen oven i købet er så vildt aktuel i disse dage, gør bare det hele endnu federe! Desuden har jeg fået små pip fra flere anmeldere om, at de rigtig godt kan lide bogen … Lad mig bare sige at jeg er glad for de pip!

Hvis du har lyst til at komme med til Zetland LIVE, så har Zetland helt ekstraordinært sat nogle få ekstra billetter til salg. De kan købes lige her. Det bliver en FANTASTISK aften! Og hvis du ikke har bestilt NUKAAKAS KABALE endnu, kan du jo gøre det lige her!

Hav en dejlig dag, alle sammen!

 

 

Del dette indlæg