Så er det frem med leoparddresset!

Så er det frem med leoparddresset!

I dag er jeg gæst i DR2 Dagen, hvor jeg skal fortælle om NUKAAKAS KABALE og kampen om Grønlands råstoffer. Man kunne derfor tro, at jeg nu sidder og tænker over, hvad jeg skal sige. Om bogen. Om råstofjagten. Om hvorfor kampen om råstofferne er så godt krimistof.

Men jeg er slet ikke nået til de tanker endnu. Noget LANGT vigtigere presser sig på. Nemlig det her spørgsmål:

Er en sort nederdel bedre end en leopardprikket?

leopard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg havner der, hver gang jeg skal i TV. Mit klædeskab forvandles til en slagmark i mit forsøg på at finde det helt rigtige sæt. (Det, der får mig til at se både spændende og klog ud. Og så tynd som mulig, but that goes without saying).

Oven i de private overvejelser kommer alle TV-reglerne:

Sort er for hårdt, det samme er postkasserød. Småmønster flimrer på skærmen og skak-tern og striber duer heller ikke. Prikker er bedre end striber. Her vist på en af mine absolutte yndlingsværter, Jon Stewart. (Se, hvordan det er meget roligere at kigge på billedet til venstre, end det til højre.)

Jon-Stewart-Tie-Difference[1]

En stylist sagde engang til mig, at jeg skulle købe tre sæt tøj, som jeg bare altid kunne vælge imellem. Hverken mere eller mindre. Lige nu ville jeg ønske, jeg havde lyttet til hende.

Nå. Jeg må tilbage til skabet.

Vi ses kl 17 på DR2. Maybe, maybe not iført leopard.

(Og mens jeg knokler i klædeskabet, kan I jo bruge tiden på at forudbestille NUKAAKAS KABALE. Det kan man gøre lige her.)

Del dette indlæg