Blotter mig i Information

Blotter mig i Information

Min yndlingsklumme er Dagbladet Informations faste fredagsklumme “Elsker – elsker ikke”. (Skarpt forfulgt af Lucy Kellaways om onsdagen i Politiken.)
I “Elsker – elsker ikke” lister forfattere ting, de elsker, og ting, de ikke gør.

Og ved I hvad? I dag har jeg fået lov at skrive yndlingsklummen!

elsker 4

Jeg læser altid andre forfatteres blottelser med stor fornøjelse, fordi jeg synes, man kan sige så meget om et menneske ud fra de ting, de nævner. Det bilder jeg mig i hvert fald ind, at jeg kan. (Hvilket selvfølgelig gør det lidt skræmmende selv at have skrevet den nu!)

For eksempel læste jeg lige Simon Pasternaks, som klummeredaktøren havde sendt til inspiration. Her gætter jeg på en belæst mand, som man virkelig godt gider arbejde sammen med, fordi ham går til sit arbejde med iver og professionalisme. Men også en mand med stor træthed over sine møder med det offentlige.
Og jeg læste Søren Ulrik Thomsens. En mand for hvem det indre København er essentiel. Og som ikke har meget tilovers for folkelighed og mennesker, der sætter kvantitet over kvalitet. (Hvad man får ud af mine ord, vil jeg lade andre om at bedømme!)

Og glemte jeg så noget på mine lister? Det gjorde jeg helt bestemt: Jeg ELSKER, at I læser med her! God weekend!

Del dette indlæg