Baghjul til le Carré: Tak for hjælpen!

Baghjul til le Carré: Tak for hjælpen!

Forleden lagde jeg det her billede op på bloggen, fordi jeg var så begejstret over, at NUKAAKAS KABALE var havnet lige mellem to af mine største forfatteridoler på SAXO’s oversigt over mest populære krimier:

carre leif d

I slutningen af indlægget skrev jeg: “Det allervildeste ville jo være at komme OVER John le Carré. Hvis du vil hjælpe med det, skal du bare klikke lige her!”

Og ved I hvad: WE DID IT! Se selv her:

over carre

Så 1000 TAK for at I hjalp mig!

Er du en af dem, der allerede har læst NUKAAKAS KABALE, så bliver jeg i øvrigt meget glad, hvis du har lyst til at skrive en anmeldelse her på Saxo.

NUKAAKAS KABALE har i forvejen fået to skønne, fem-stjernede anmeldelser og jo flere desto bedre! (Du behøver ikke skrive så langt som de to andre anmeldere, en linje eller to med din mening er meget fint :-) )

Og har du stadig ikke fået fingrene i NUKAAKAS KABALE, ja, så kan der rodes bod på det lige her!

Del dette indlæg